Kirjaudu Cart
0

Ei tuotteita ostoskorissa.

Tietosuojaseloste ja evästekäytäntö

Reel Good Flies Ltd (“Reel Good Flies Ltd”, ”me”, ”meitä”) käsittelee asiakkaittemme ja verkkosivullamme vierailevien henkilötietoja (”sinä”). Työskentelemme käsitelläksemme henkilötietojasi huolellisesti, suojaamalla niitä ja noudattamalla tietosuojalakeja.

Reel Good Flies on verkkomyyntiin erikoistunut yritys, jonka pääkonttori on Maltalla.

Tämän linjauksen tavoitteena on selvittää milloin, miksi ja miten me käsittelemme sinuun liittyviä tietoja (”henkilötiedot”). Se siis antaa tärkeitä tietoja lakisääteisistä oikeuksistasi. Linjauksen tarkoituksena ei ole korvata ehtoja mistään sopimuksesta, joka sinulla on kanssamme, eikä tietosuojalakien sinulle antamia oikeuksia.

1. Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

Reel Good Flies Ltd on yritys, jonka rekisteröity osoite on Valley Towers, Suite 5 Valley Road, BIRKIRKARA BKR 9022, Malta, on päävastuussa henkilötietojesi käsittelystä (sinun henkilötietovastaavasi).

Henkilötietovastaava tarkoittaa yhtiötä, joka vahvistaa henkilötietojen käsittelymenetelmän ja tarkoituksen.

Sinun tulee olla tietoinen siitä, että vaikka me olemme päävastuussa henkilötietojesi käsittelystä, tietojasi voidaan säilyttää tietokannoissa, joihin muilla yhtiöillä on pääsy. Kaikki yhtiöt, joilla on pääsy henkilötietoihisi, noudattavat tässä politiikassa määrättyjä standardeja.

2. Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Voimme käsitellä seuraavia henkilötietojasi:

3. Mihin käytämme henkilötietojasi ja koska käsittelemme niitä?

Reel Good Flies Ltd kerää tietoja suoraan sinulta käyttäessäsi palvelujamme tai kun vierailet verkkosivuillamme.

Käytämme henkilötietoja:

Käsittelemme vain henkilötietojasi tässä kohdassa 3 mainittuihin tarkoituksiin ja ollessamme varmoja että:

4. Kenen käyttöön annamme henkilötietojasi?

Työskentelemme useiden kolmansien osapuolten kanssa, jotka hallinnoivat toimintaamme ja toimittavat palveluja. Nämä kolmannet osapuolet saattavat toisinaan tarvita henkilötietojasi:

5. Kansainväliset siirrot

Kansainväliset siirrot tarkoittavat henkilötietojen siirtämistä Euroopan unionin ulkopuolella olevaan maahan.

Kohdan 4 mukaisesti yllä saatamme antaa henkilötietosi kolmannen osapuolen käyttöön, joka saattaa sijaita Euroopan unionin ulkopuolella.

Voimme myös ilmoittaa henkilötietosi, mikäli saamme siihen lainmukaisen pyynnön tai pyynnön ulkomaan viranomaiselta Euroopan yhteisön ulkopuolelta.

Varmistamme aina, että jokainen kansainvälinen tietojen siirto tapahtuu suojelemalla sinun oikeuksiasi ja etujasi. Jokainen rikollisuutta vastaan toimivalta viranomaiselta tai valvontaviranomaiselta saatu tietopyyntö tutkitaan tarkoin ennen kuin henkilötietoja luovutetaan.

Sinulla on oikeus pyytää meiltä lisätietoja toimeenpanemistamme, yllä mainitusta suojatoimista. Ota meihin yhteyttä (katso kohta 8), mikäli toivot lisätietoja.

6. Suoramarkkinointi

Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle suoramarkkinointiviestejä tuotteista ja palveluista, joita tarjoamme sivustolla superflies.com. Tämä voi tapahtua sähköpostitse tai kohdistetun verkkomainonnan muodossa.

Joissakin tapauksessa sinun henkilötietojesi käsittely markkinointitarkoituksiin perustuu meidän laillisiin etuihimme (katso kohta 3 yllä). Lain sitä vaatiessa se perustuu omaan suostumukseesi.

Sinulla on aina oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista jatkossa, milloin tahansa. Voit käyttää opt-out -linkkiä, joka löytyy kaikista suoramarkkinoinneista tai voit ottaa yhteyttä meihin (katso kohta 8).

Rajoitamme suoramarkkinoinnin kohtuulliselle ja sopivalle tasolle, ja lähetämme viestejä, joiden arvelemme kiinnostavan sinua tai sopivan sinulle, sinusta saamiemme tietojen perustella.

7. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin se on kohtuullisen tarpeellista tämän politiikan kohdassa 3 lueteltuihin tarkoituksiin.

Joissakin tapauksissa säilytämme henkilötietojasi tietyn ajanjakson täyttääksemme esimerkiksi lain, verotuksen tai kirjanpidon asettamat vaatimukset.

Huolehdimme henkilötietojen säilyttämispolitiikan ylläpidosta. Kun sinun henkilötietojasi ei enää tarvita, niin varmistamme, että ne joko poistetaan turvallisesti tai tehdään nimettömiksi.

8. Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on joukko henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia. Lisätietoja näistä oikeuksista löydät alla.

Käyttääksesi oikeuksiasi voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Huomioi ystävällisesti seuraavat seikat halutessasi käyttää oikeuksiasi:

Saatavuus

Voit pyytää meitä:

Oikaisut

Voit pyytää meitä oikaisemaan virheelliset henkilötiedot.

Pyrimme vahvistaman tietojen virheettömyyden ennen oikaisua.

Poistaminen

Voit pyytää poistamaan henkilötietosi, mutta ainoastaan kun:

Emme ole velvollisia poistamaan henkilötietojasi mikäli niiden käyttäminen on välttämätöntä:

Rajoitus

Voit pyytää meitä rajoittamaan (ts. säilyttämään mutta ei käyttämään) henkilötietojesi käyttöä, mutta vain kun:

Voimme jatkaa henkilötietojesi käyttämistä noudattamalla rajoituspyyntöä:

Siirrettävyys

Voit pyytää meitä toimittamaan sinulle henkilötietosi strukturoidussa, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa, tai voit pyytää saada ne porttauksena suoraan toiselle henkilötietovastaavalle, mutta kuitenkin vain jos:

Vastustus

Voit esittää vastaväitteen kaikelle henkilötietojesi käytölle, joka perustuu ”lainmukaisiin etuihimme”, mikäli katsot perusoikeuksiesi ja vapauksiesi painavan enemmän kuin lainmukaiset etumme.

Meillä on mahdollisuus näyttää, että meillä on pakottavat lainmukaiset edut, jotka ovat tärkeämpiä kuin oikeutesi ja vapautesi.

Kansainväliset siirrot

Voit pyytää kopion tai viitetiedot suojasta, jonka alla henkilötietosi on siirretty Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Saatamme muokata tiedonsiirtosopimuksia tai niihin liittyviä dokumentteja (ts. piilottaa tiettyjä näiden dokumenttien sisältämiä tietoja) kaupallisen arkaluontoisuuden vuoksi.

Valvontaviranomainen

Sinulla on oikeus rekisteröidä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käytöstä.

Pyydämme kuitenkin, että pyrit ratkaisemaan asiat meidän kanssamme ensin, koska sinulla on milloin tahansa mahdollisuus kääntyä valvontaviranomaisen puoleen.

9. Evästepolitiikka – Liite A

Käytämme evästeitä

Voidaksemme tarjota sinulle täyden valikoiman toimintoja vieraillessasi kotisivullamme, tunnistaaksemme mieltymyksesi ja tehdäksemme vierailusta kotisivulla mukavampaa ja helpompaa käytämme evästeitä.

Mitä evästeet ovat?

Eväste, pixel tai samanlainen teknologia on pieni tiedosto tai tieto, joka tallentuu tietokoneeseesi tai laitteeseesi vieraillessasi kotisivulla. Sen ansiosta kotisivu muistaa sinun menettelysi ja mieltymyksesi (kuten kirjautumisen, kielen, kirjasinkoon ja muut näytön mieltymykset) tietyn ajan, joten sinun ei tarvitse asettaa niitä uudelleen palatessasi kotisivulle tai selaillessasi sivulta toiselle.

Vaihtoehtosi

Käyttämällä verkkosivuamme, suostut käyttämään ja tallentamaan evästeitä tietokoneeseesi tai laitteeseesi.

Voit katsella yleisesti kotisivuamme ilman evästeitä, mutta tällöin sen tietyt osat eivät toimi kunnolla tai navigointi hidastuu.

Ellet halua evästeitä varastoitavan tietokoneeseesi tai laitteeseesi, voit deaktivoida kyseisen vaihtoehdon selaimesi järjestelmäasetuksista. Voit myös milloin tahansa poistaa varastoidut evästeet selaimesi järjestelmäasetuksista.

Lisätietoja evästeiden deaktivoinnista ja poistamisesta löytyy täältä: https://www.aboutcookies.org/cookie-faq/. Muista kuitenkin, että ellet hyväksy mitään evästeitä, tämä saattaa rajoittaa tarjoustemme toimivuutta.

Evästekategoriat

Käytämme evästeitä eri tarkoituksiin ja eri toimintojen kanssa.

Jotkin evästeet ovat:

Tekniset tarpeet

Evästeet, jotka ovat teknisesti:

Säilytyksen kesto

Session cookies: Joitakin evästeitä (nk. istuinkohtaisia evästeitä) tarvitaan vai istunnon aikana kotisivullamme. Ne poistetaan tai ne lopettavat toimintansa heti, kun poistumme verkkosivulta tai istunto päättyy. Näitä evästeitä käytetään esimerkiksi tietyn informaation säilyttämiseksi istuntosi aikana.

Permanent cookies: Joitakin evästeitä (nk. pysyviä evästeitä) varastoidaan pitemmäksi aikaa. Ne auttavat esimerkiksi tunnistamaan sinut palatessasi verkkosivulle uudelleen ja ne avaavat säästetyt asetukset. Näin pääset verkkosivuille nopeammin tai mukavammin, eikä sinun esimerkiksi tarvitse säätää asetuksia, esimerkiksi valita kieltä uudelleen. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti ennalta määrätyn aikajakson jälkeen.

Flow cookies: Näitä evästeitä käytetään viestinnässä sisäisten palvelimiemme välillä yhtiöryhmässämme. Ne on sijoitettu tietokoneeseesi tai laitteeseesi ruvetessasi navigoimaan verkkosivulla ja ne poistetaan verkkosivulla navigointisi jälkeen. Näille evästeille on annettu ainutlaatuinen tunnusnumero, mutta ne eivät salli meidän tehdä mitään johtopäätöksiä kyseisestä asiakkaasta tai käyttäjästä.

Evästeiden toimittajat

Provider cookies: Nämä evästeet olemme sijoittaneet itse tai sen on tehnyt verkkosivumme operaattori meidän toimeksiannostamme.

Third-party cookies: Kolmannen osapuolen evästeitä varastoivat ja käyttävät muut organisaatiot tai verkkosivut, esimerkiksi verkkoanalyysityökalut. Ulkoiset toimittajat voivat myös käyttää evästeitä näyttääkseen mainoksia tai integroidakseen sosiaalisiin verkostoihin sisältöä, kuten sosiaaliset liitännäiset (plug-ins). Lisätietoja verkkoanalyysityökaluista ja laajuusmittauksesta, katso alla olevaa evästekäytäntöä.

Evästeiden käyttö verkkoanalyysiin ja laajuusmittaukseen

Käytämme Google Analytics eli Google Inc:n (“Google”) verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää evästeitä verkkosivumme tiettyjen alueiden käyttötaajuuden ja mieltymysten tunnistamiseen. Eväste mittaamat tiedot tämän verkkosivun käytöstä (mukaan lukien lyhennetty IP osoitteesi) siirretään Googlen palvelimeen Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Google käyttää näitä tietoja analysoidakseen verkkosivun käyttöä, koostaakseen raportteja verkkosivun tapahtumista meille ja suorittaakseen verkkosivun ja internetin käyttöön liittyviä lisäpalveluja. Google saattaa myös siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille lain näin vaatiessa tai alueelle, jossa kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Googlen puolesta.

Voit deaktivoida Google Analyticsin käyttämän selaimen add-on-liitännäistoiminnon, jos haluat, että verkkosivun analyysiä ei suoriteta. Voit ladata liitännäisen täältä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=.

Tämä lisätoiminto tallentaa valintasi laitteeseesi, joka hoitaa Google Analyticsin deaktivoinnin. Tämä johtaa ainoastaan Google Analyticsin deaktivointiin laitteesta ja selaimesta, josta opt-out oli aktivoitu. Lisäksi sinun ehkä tarvitsee reaktivoida se, mikäli poistat evästeet laitteestasi.

Tavallisimmat evästeemme ovat:

Evästeen nimiEvästeen toimittajaTarkoitus
Google AnalyticsGoogleTämä eväste on Googlen sijoittama. Se auttaa verkkosivuamme oppimaan verkkosivumme käyttäjien tiedoista, kuten vierailun pituus, katsellut sivut, oliko vierailija käynyt siellä aikaisemmin ja verkkosivut, joilla on käyty ennen vierailua meidän sivuillamme.
Facebook PixelFacebookTämän evästeen on sijoittanut Facebook. Sen avulla verkkosivumme mittaa, optimoi ja hankkii katsojia Facebookissa tarjotuille mainoskampanjoille.
HotjarHotjarTämän evästeen on sijoittanut Hotjar. Se kerää ei henkilökohtaista tietoa, jonka kokonaisvaltaisena tarkoituksena ovat parempi verkkosivuelämys, teknisten ongelmien diagnostisointi ja trendien analysointi.
AdWordsAdWordsAdWords on käytetty mahdollistamaan Google PPC (pay per click) kampanjoita.
Double ClickDouble ClickDouble Click on tarkoitettu mainostajille ja mainontaan useissa ad palvelimissa.